Deputatul Cristina Dumitrache a început, la Neptun, programul „Viitorul eşti tu”

60187
Deputatul Cristina Dumitrache a început, la Neptun, programul „Viitorul eşti tu” - dumitrache-1692884677.jpg

Articole de la același autor

Joi, 24 august, a început programul de leadership „Viitorul ești tu” dedicat tinerilor. Proiectul aflat la a doua ediție este gratuit și se desfăşoară timp de șase zile, în Neptun, cu participarea unui număr de 120 de tineri din Constanța și Neamț.

„Viitorul ești tu” este un proiect național adresat tinerilor cu vârste între 15-17ani, interesați să-și descopere și să-și dezvolte calitățile de lider și care își doresc să participe constructiv și eficient în comunitățile în care trăiesc.

„La invitația mea și a co-inițiatoarei acestui demers, deputat Oana Bulai, se vor alătura nume importante din politică, antreprenoriat, traineri, experți în educație, sportivi, actori, cadre didactice. Aceștia vor îndeplini rolul de traineri, speakeri sau coach în activități interactive, educative de dezvoltare personală și profesională. Amintesc câțiva dintre invitații ediției din acest an: Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Victor Negrescu, europarlamentar, Alina Dumitru, campioană olimpică la judo, Andrei Stupu, antreprenor, consultant educațional, career coach, Marian Adochiței, actor, Sorin Chiriță, expert dezvoltare regională și finanțări nerambursabile, Mihai Alexandru Ghigiu, șeful Cancelariei Premierului, Lixandru Florin, secretar de stat Ministerul Educației, Luca Țonea, specialist în leadership training, stress management și cursuri de prim ajutor, Janina Sitaru, secretar de stat Ministerul Afacerilor Externe și mulți alții. Viitorul ești tu își propune să pună bazele unui grup de tineri, dornici să devină lideri și să se implice în dezvoltarea și modernizarea comunităților din care fac parte. Țara noastră are tineri inteligenți, motivați, energici, plini de inițiativă și determinați să producă o schimbare în societatea în care trăiesc.

Susțin acest proiect pentru a le oferi oportunitatea de a-și valorifica potențialul și pentru a putea descoperi împreună toate lucrurile remercabile de care sunt capabili”, a declarat deputatul Cristina Dumitrache, de la PSD Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.641 secunde