Administraţia locală din Grădina i-a dus pe copiii din comună la „Aqua Magic”

59588
Administraţia locală din Grădina i-a dus pe copiii din comună la „Aqua Magic” - gradina-1692793046.jpg

Articole de la același autor

Primăria comunei Grădina face totul pentru copiii din localitate şi asta nu se întâmplă doar în acest an, ci s-a petrecut şi în anii trecuţi.

La începutul acestei săptămâni, primarul Gabriela Iacobici a dus mai mulţi copii din comună la complexul „Aqua Magic” pentru ca aceştia să petreacă clipe de neuitat. Mai mult decât atât, comuna Grădina participă şi la „Cupa Satelor”, competiţie de fotbal pentru juniori.

„Avem un proiect foarte frumos pentru copii care se numeşte Cupa Satelor. A început miercuri. Suntem șase comune care am intrat în acest proiect şi desfăşurăm competiţii de fotbal între copiii comunelor noastre. Odată se joacă într-un loc, altădată în altul. Acum, la finalul lunii august, susţinem această competiţie la noi, în Grădina. Este foarte frumos pentru că prin această acţiune aceşti copii fac mişcare şi îşi dezvoltă şi spiritul competitiv. Nu sunt premii în bani, evident. Ei primesc la final tricouri, medalii, diplome şi unele cupe. Toată lumea este încântată de acest proiect, vă spun sincer. Sper să ducem această competiţie la bun sfârşit şi copiii să se bucure de un adevărat spectacol”, a mai spus Gabriela Iacobici.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4376 secunde