Echipa Forţa Dreptei din Constanţa, întâlniri pe teren cu cetăţenii

468
Echipa Forţa Dreptei din Constanţa, întâlniri pe teren cu cetăţenii - forta-dreptei-1701598179.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii formaţiunii Forţa Dreptei, filiala Constanţa, au avut timp de câteva săptămâni deplasări pe teren, acolo unde s-au întâlnit cu cetăţenii oraşului, dar şi cu cei din judeţ, din mediul rural.

Preşedintele Forţa Dreptei Constanţa, Bogdan Bola, s-a declarat mulţumit de acţiunea pe care a organizat-o filiala pe care o conduce.

„Pentru o echipă tânără, în mare parte lipsită de experiență politică, eu zic că ne-am mișcat bine în aceste luni. A însemnat multe sute de ore de mers pe stradă, mii de constănțeni cu care am discutat, peste 150.000 de materiale distribuite. Consider că doar așa, mergând pe stradă în mod constant și discutând cu oamenii, le mai poți câștiga (sau menține) încrederea că ceva se mai poate schimba în bine.

Campania noastră de informare a publicului se apropie de final, însă nu ne vom opri aici. Campaniile de dezinformare ale unora și răspândirea știrilor false poate fi combătută doar așa, personal, față-n față cu constănțenii. Campania electorală va începe în doar câteva luni, iar paginile și conturile false de pe internet deja au început intens munca de a induce în eroare oamenii. Noi credem că suntem mai buni de atât.

Le mulțumim tuturor constănțenilor care au stat de vorbă cu noi, fie că ne-au lăudat, fie că ne-au criticat. Doar prin dialog deschis și transparență putem combate mizeriile pe care alții le aruncă în spațiul public și putem informa corect, cu date exacte, ce a fost și ce este în acest moment cu administrația publică locală și cea națională. Încă o dată, mulțumim! Forța Dreptei Constanța va continua acțiunile de strada și va rămâne constant pe drumul cel drept”, a declarat Bogdan Bola.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1915 secunde