Caravana Alianța Dreapta Unită a ajuns la malul mării. Cătălin Drulă, mesaj de susținere pentru Stelian Ion

2434
Președintele USR, Cătălin Drulă, a venit, marți, la Constanța pentru a-și arăta susținerea față de candidatul Alianței Dreapta Unită, Stelian Ion, la Primăria Constanța.

Întâlnirea cu simpatizanții a avut loc în Parcul de la Sala Sporturilor.

"Caravana Alianța Dreapta Unită este astăzi în Constanta. Este ultima săptămână înainte de vot. Sunt două lucruri pe care această coaliție odioasă le-a luat oamenilor. Speranța și încrederea. Noi suntem aici ca să spunem că se poate face schimbarea. Avem oameni profesioniști. Alegerile din 9 iunie sunt foarte importante pentru schimbare. Sunt alături de Stelian Ion și de echipa frumoasă pe care o vedeți aici. Oamenii ne spun pe stradă că s-au saturat de primari care după ce își termină mandatul merg la pușcărie, de construcții pe plajă, de lucrari proaste, de praf și delăsare. Trebuie să punem în fruntea României un om căruia

să-i pese de această țară. Pe 9 iunie trebuie să ne mobilizăm familiile și prietenii să iasă la vot. Orașul acesta trebuie să se dezvolte. La ultima rundă de alegeri în 2020 s-au făcut niște manipulări odioase cu sondaje fabricate în laboratoare. Așa se întâmplă și acum. Toate cercetările sociologice pe care le avem ne arată că este o luptă în cadrul căreia va conta fiecare vot. Vrem să mergem cu Chițac sau vrem să mergem cu Stelian Ion. Despre asta sunt aceste alegeri. S-a putut la Timișoara, se poate și în Constanța. Oamenii vor schimbarea. Cu toții s-au saturat. Pe 9 iunie Constanța contează", a spus Cătălin Drulă.

La rândul său, Stelian Ion a spus că își dorește ca pe 9 iunie Constanța să o ia pe drumul modernizării.

"Ne aflăm din nou la o răscruce. Avem de ales în Constanța pe ce drum o luăm. Drumul modernizării, al schimbării, dăm o șansă unei noi generații sau rămânem captivi în stagnare. Aceste rețele mafiote de 30 de ani au ținut orașul pe loc. Avem de-a face cu o rețea întreagă care ține acest oraș captiv. Oriunde vă întoarceți dați de aceleași opreliști. Haideți să deschidem orașul. Să îl modernizăm. Nu este momentul ezitărilor și al lamentărilor. Este momentul acțiunii. Trebuie să facem un oraș strălucitor. Eram undeva în frunte dar 30 de ani de PSD și PNL

Ne-au dus mult în jos. Foarte mulți constănțeni sunt rușinați de faptul că trăiesc aici. Avem această echipă tânără, dinamică, care nu e pusă pe furturi. Este pusă pe muncă. Acum avem o alianță. Partidele s-au adunat și reprezintă adevărata dreaptă în acest oraș. Avem oameni cu care putem schimba lucrurile. Avem o șansă imensă pe 9 iunie. Rețineți că trebuie să ieșiți la vot dacă vreți altceva. Vă așteptăm pe 9 iunie să votați la poziția 9 pe buletinul de vot. Pentru noi toți Constanta contează", a spus Stelian Ion.

(Comandat de Partidul Uniunea Salvați România, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21240009)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6871 secunde