Live Text Stelian Ion, candidatul ADU la primărie, declaraţii referitoare la o problemă semnalată de unii constănţeni

8026
Candidatul ADU la Primăria Constanța, Stelian Ion, a susținut, miercuri, o conferință de presă pe strada Cuza Vodă, la intersecția cu strada Mercur.
"Suntem în centrul Constanței, o zonă foarte importantă, pe șantierul de pe Cuza Vodă. Vorbim de foarte mulți ani de șantierele groazei în Constanța care au stresat mii de constănțeni. Este o imagine reală a administrației Vergil Chițac. Acele clipuri pe care le prezintă actuala administrație, electoral, nu sunt reale. Oamenii care locuiesc aici habar nu au ce plan are administrația cu această zonă. Uitați-vă în jur! Nimeni nu lucrează! Domnul Chițac nu ne-a spus dacă mai există finanțare pentru acest proiect. Este foarte important să spunem că Bulevardul Ferdinand nu poate rămâne cu sens unic. Ar trebui două sensuri, cu două benzi. Actuala administrație nu a plecat urechile la ce au spus oamenii", a spus Stelian Ion.



Alături de el, la conferință, s-a aflat și Loredana Dumitrescu, membră USR, care locuiește în zona respectivă.
„Strada se scufundă! Pe sub stradă trec magistralele RADET, iar în subsoluri se scurge apa, pe care o plătesc constănțenii. Nu știm de ce strada noastră va prelua jumătate din circulația din centru, după ce bulevardul Ferdinand se va închide parțial. Nemulțumirile locatarilor de pe această stradă sunt legate și de lipsa locurilor de parcare", a spus Loredana Dumitrescu.
În altă ordine de idei, Stelian Ion, candidat la Primăria Constanța, a susținut că vor fi amenajate mai multe parcări supraetajate după ce va câştiga alegerile. În plus, el a îndemnat constănțenii să meargă la vot pe 9 iunie şi a avut şi un mesaj pentru alegători.


„Oameni buni, doar dacă ieșim la vot, contăm! Dacă nu ieșiți la vot e ca și cum îl votați pe Chițac, care nu are niciun plan pentru oraș! Doar dumneavoastră puteți decide viitorul copiilor voștri. Votați Alianța Dreapta Unită!", a spus Stelian Ion, candidatul ADU la Primăria Constanţa. 
(Comandat de Partidul Uniunea Salvaţi România, publicat de Cuget Liber, cod mandatar financiar 21240009)




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3879 secunde