Video Stelian Ion, apel către comunitatea musulmană de a susţine Alianţa Dreapta Unită, la alegerile din 9 iunie

2482
Stelian Ion, apel către comunitatea musulmană de a susţine Alianţa Dreapta Unită, la alegerile din 9 iunie - x-usr-conferinta-t-1713977774.jpg
Alianța Dreapta Unită a organizat, miercuri, o conferință de presă, la care au participat Stelian Ion, candidatul pentru Primăria Constanța, și președintele Comitetului de Reorganizare al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR), Refi Eden.

În debutul conferinței de presă a luat cuvântul Stelian Ion, candidatul ADU pentru Primăria Constanța: „Vom vorbi azi despre această apropiere a noastră cu comunitatea tătaro-turco-musulmană, față de care ne leagă multe, ne apropie principii asemănătoare. Ne dorim, mai ales la Constanța, și Dobrogea în general, o apropiere de aceste comunități. Dincolo de asta, știm foarte bine că această comunitate, tătaro-turco-musulmană din Constanța și din Dobrogea este foarte puternică, foarte numeroasă, cu o istorie îndelungată, care ne apropie unii de alții. Alianța Dreapta Unita este alături de reprezentantul UDTTMR, proaspăt ales în funcția de președinte, Refi Eden.

Avem planuri comune pe viitor. Vom face lucruri împreună aici la Constanta. Avem posibilitatea ca prin parlamentarii din Parlament să luptăm pentru respectarea legii. Vom formula interpelări pentru a se respecta dreptul minorităților de a fi reprezentate conform legii. Eu zic ca aceasta apropiere va fi permanenta. Suntem deschiși pentru o colaborare cu toate celelalte minorități", a declarat Stelian Ion.

La rândul lui, Refi Eden a spus că își dorește o colaborare cu USR, moment în care Stelian Ion a făcut un apel și a spus că așteaptă toată comunitatea musulmană să vină alături de USR.

„Facem un apel către toată comunitatea musulmană să vină alături de noi pentru că avem acest parteneriat și să dăm un imbold pentru a intra într-o normalitate în ceea ce privește această relație între noi, între administrația publică și minoritățile naționale. Ei ne susțin pentru Primăria Constanța iar noi susținem respectarea legii și intrarea în legalitate. Este important să nu se mai permită încălcarea legii la Cosntanța și în toată țara", a mai spus Stelian Ion. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1935 secunde