Liderii Alianței Dreapta Unită au depus la BEC lista pentru europarlamentare. „Împreună la toate alegerile!”

1654
Liderii Alianței Dreapta Unită au depus la BEC lista pentru europarlamentare. „Împreună la toate alegerile!” - lista-adu-1712593398.jpg
Liderii Alianţei Dreapta Unită au depus, luni, la Biroul Electoral Central (BEC), listele cu candidaţii la alegerile europarlamentare, context în care preşedintele USR, Cătălin Drulă, a transmis că partidul său, PMP şi Forţa Dreptei vor avea liste comune la toate scrutinele din acest an.

"Mergem împreună la toate aceste rânduri de alegeri", a afirmat Drulă.

"Sunt peste 500.000 de semnături strânse pe bune, în realitate, de la români, nu făcute prin birouri. Astăzi, cele trei partide care formează Alianţa Dreapta Unită - USR, PMP şi Forţa Dreptei - depun candidaturile cu multă încredere, cu încrederea milioanelor de români care sunt în spatele nostru, care îşi doresc o schimbare a unei puteri abuzive, corupte şi incompetente", a declarat preşedintele USR.

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a amintit că s-au făcut contestaţii privind alianţa formată cu USR şi Forţa Dreptei, care nu au avut succes.

"Au încercat prin toate instrumentele să blocheze Alianţa Dreapta Unită, au schimbat regulile în timpul jocului, au cerut eliminarea noastră de pe buletinele de vot, dar n-au reuşit", a arătat el.

La rândul său, preşedintele Forţa Dreptei, Ludovic Orban, i-a îndemnat pe alegători să se prezinte la urne.

"Pe 9 iunie este vorba despre drumul pe care o ia România. Cetăţenii români trebuie să înţeleagă un lucru simplu: într-o democraţie, puterea aparţine fiecărui om. Puterea este folosită doar prin exercitarea dreptului de vot", a subliniat el.

Pe primele locuri pe lista de candidaţi a Alianţei Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare se află Dan Barna (USR), Vlad Voiculescu (USR), Eugen Tomac (PMP), Vlad Marius Botoş (USR), Cristina Mădălina Prună (USR), Violeta Alexandru (Forţa Dreptei).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3919 secunde