Cătălin Drulă: „PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor”

289
Cătălin Drulă: „PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor” - drula-pnl-1704809357.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, critică ideea comasării alegerilor, susţinând că PNL a scos de la naftalină această variantă, deoarece ştie ce dezastru a provocat la guvernare.

Liderul USR a subliniat că dreptul cetăţenilor de a alege este sfânt, iar alegătorii nu vor uita că au crescut taxele şi impozitele sau că ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare.

„Pentru că ştie ce dezastru a provocat la guvernare, PNL a scos de la naftalină comasarea alegerilor. Însă democraţia e democraţie şi dreptul cetăţeanului de a alege e sfânt! Oricât încearcă să-i ameţească PNL pe oameni, ei nu vor uita că ministrul PNL al Finanţelor a crescut taxele şi impozitele de trei ori în 12 luni. Ministrul PNL al Finanţelor împrumută 1 miliard de lei în fiecare zi lucrătoare. PNL ascunde sub preş datoriile reale ale ţării, Boloş a scos din pix deficitul de 5,7% din PIB, când noi ştim că deficitul, cu tot cu datorii, pe care-l calculează şi UE, e undeva la 7%, deci e doar o schemă de împins datorii mai departe. Le-au luat primarilor banii pentru proiecte”, a scris Cătălin Drulă, marţi, pe Facebook.

El a adăugat că la alegerile din 2024 va veni nota de plată pentru liberali, deoarece aceştia vor fi taxaţi de către românii care muncesc cinstit şi care au văzut ce înseamnă PNL la guvernare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.61 secunde