Hotelul din Bucureşti care a luat foc marţi dimineaţă nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu

238
Hotelul din Bucureşti care a luat foc marţi dimineaţă nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu - whatsappimage20240109at075555640-1704806994.jpeg

Articole de la același autor

Hotelul de pe Splaiul Independenţei din Bucureşti care a luat foc marţi dimineaţa nu deţine autorizaţie de securitate la incendiu, informează Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, după încheierea operaţiunilor de stingere a incendiului, inspectorii de prevenire au efectuat o verificare a construcţiei şi au solicitat administratorului documentele privind organizarea apărării împotriva incendiilor.

"Întrucât administratorul nu a fost în măsură să prezinte documentele solicitate, acţiunea de control va continua până la clarificarea situaţiei", precizează IGSU.

În urma incediului nu s-au înregistrat victime. Douăzeci de persoane au fost evacuate. Suprafaţa afectată a fost de 100 metri pătraţi, iar la faţa locului au acţionat opt autospeciale de stingere, două autoscări, SMURD, descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori.




sursa foto: G4media.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.605 secunde