Unul dintre tinerii carbonizați la ”Ferma Dacilor” este fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei

920
Unul dintre tinerii carbonizați la ”Ferma Dacilor” este fiul șefului Direcției Generale de Informații a Armatei - incendiufermadacilore17035894414-1703681730.jpg

Articole de la același autor

Vlad Băiceanu, 21 de ani, student la Universitatea din București, care și-a pierdut viața carbonizat la Ferma Dacilor, este fiul generalului Petru Băiceanu, șeful Direcției Generale de Informații a Armatei, și al Elenei Băiceanu, directoare în Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili din cadrul Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), conform surselor gândul.ro


Vlad Băiceanu era un elev strălucit, olimpic național. Generalul Petru Băiceanu a fost marți la locul tragediei.


Ce a declanșat incendiul


Construită din lemn, cu cinci camere la parter şi şase la etaj, pensiunea „Ferma Dacilor” din Gura Vadului, sat Tohani, Prahova, controlată de Cornel Dinicu, a fost complet cuprins de flăcări marți dimineața.


Șapte persoane au murit în urma acestei tragedii, iar circumstanțele exacte sunt anchetate de oamenii legii.


Incendiul devastator care a Ferma Dacilor a lovit tragic familiile a doi bodyguarzi cunoscuți în lumea interlopă, ambii apropiați afacerii cu pensiunea. Este vorba despre Cornel Dinicu, cel care și-a pierdut un fiu de 11 ani, ucis de flăcări, și de Lucian Ene, zis Pif (48 ani), care și-a pierdut viața încercând să-și salveze copiii.


Luca și Petru Ene au murit intoxicați de fum. Potrivit acelorași surse, tragedia ar fi pornit de la câteva radiatoare instalate în mansarda unde erau cazați oaspeții pensiunii, care s-au plâns de frigul din camere.


Pensiunea funcționează de șase ani în care a scăpat doar un avertisment în urma unui control formal al ISU Prahova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5581 secunde