UPDATE. INCENDIU PENSIUNE / Oameni dispăruți în continuare! Cinci victime găsite carbonizate, printre care și un copil

958
UPDATE. INCENDIU PENSIUNE / Oameni dispăruți în continuare! Cinci victime găsite carbonizate, printre care și un copil - incendiu-1703574978.jpg

Articole de la același autor

UPDATE / A doua victimă găsită fără viață. Încă o victimă carbonizată a fost găsită de pompierii care intervin la incendiul izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani, fiind vorba despre un adult, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova. În continuare sunt căutate şi alte persoane date dispărute, fiind vorba despre încă doi copii şi patru adulţi.


UPDATE / Cadavrul unui copil, găsit în urma incendiului de la pensiunea din Prahova! Prefectul județului Prahova a declarat, conform antena3.ro, că a fost identificată o victimă dintre cele opt care au fost date dispărute în urma izbucnirii incendiului de la pensiunea Ferma Dacilor. Ar fi vorba despre unul dintre copiii patronului. Cei de la parter s-au autoevacuat, însă cei de la mansardă nu au mai apucat să se autoevacueze.

xxx

Un incendiu puternic a izbucnit marți dimineața la complexul turistic Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, autorităţile activând Planul Roşu de Intervenţie, conform Agerpres.

Potrivit antena3.ro, ppt persoane, printre care doi copii, sunt date dispărute. Se crede că cele opt persoane ar fi decedate, dar momentan nu există informații clare cu privire la starea lor.



"În acest moment, două persoane sunt asistate medical la faţa locului, prezintă arsuri minore la nivelul membrelor superioare", a precizat ISU Prahova.

La faţa locului au fost mobilizate zece autospeciale de stingere, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă, dar şi patru ambulanţe SMURD şi trei de la SAJ, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

„Începând cu ora 06:29 a fost activat Planul Roșu de intervenție”, transmite ISU Prahova.




sursa fotografiilor: gazetaph.ro


Update. Până la această oră, pompierii au găsit cinci victime ale incendiului izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din satul prahovean Tohani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6524 secunde