Cătălin Drulă, de la USR, atac la premierul Marcel Ciolacu

176
Cătălin Drulă, de la USR, atac la premierul Marcel Ciolacu - drula-rabufnire-1705327131.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele USR Cătălin Drulă a afirmat că Guvernul Ciolacu a pus economia pe butuci, iar acum miniştrii din Executiv invocă drept pretext pentru a nu răspunde revendicărilor transportatorilor şi fermierilor, Comisia Europeană, PNRR sau Curtea Constituţională.

„Nu vă lasă hoţia şi lăcomia din capul vostru, Marcele! Am ajuns exact unde era previzibil. Aţi pus economia pe butuci, aţi adus întreprinzătorii, micii profesionişti, agricultorii la disperare cu politicile voastre dezastruoase. Pentru specialii voştri graşi şi rotofei, întotdeauna se poate. Pentru oamenii cinstiţi, care muncesc din greu, nu se poate”, a scris Cătălin Drulă, duminică pe Facebook.

„Şi ca orice regim bazat pe furt şi impostură, aţi ajuns din disperare să apelaţi şi la măsuri represive”, a continuat liderul USR.

„Dosare penale în stânga şi dreapta, activişti civici umflaţi cu miliţia, ameninţări cu arma în mână, dreptul la adunare publică şi la protest călcat în picioare. Deveniţi din ce în ce mai mici şi mai disperaţi. Pentru cei pe care îi puneţi să facă ilegalităţi şi abuzuri în numele vostru, am un mesaj: OPRIŢI-VĂ. Există viaţă şi după regimul Iohannis”, a completat Drulă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5572 secunde