Cătălin Drulă: „Cred că va exista matematica necesară pentru a depune moţiunea de cenzură”

205
Cătălin Drulă: „Cred că va exista matematica necesară pentru a depune moţiunea de cenzură” - drula-motiune-1694005908.jpeg

Articole de la același autor

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a estimat că vor fi adunate semnăturile necesare pentru depunerea moţiunii de cenzură, în cazul în care Guvernul îşi va asuma răspunderea pentru pachetul de măsuri fiscal-bugetare.

„Creşterea taxelor este o linie roşie şi de asta am spus că vom aduce o moţiune de cenzură. Am început aceste discuţii, suntem într-o zonă bună. Eu cred că va exista matematica necesară pentru a depune această moţiune de cenzură, cu Forţa Dreptei, cu UDMR, cu partidele democratice”, a spus Drulă, pentru TVR Info.

Pe de altă parte, el a precizat că USR nu va discuta cu reprezentanţii AUR pe tema susţinerii moţiunii de cenzură.

„Nu vom avea niciun fel de discuţie şi nu vom face o acţiune comună. Important e ca forţele democratice din Parlament, ne-extremiste, să arate că există voinţa de a ne opune - noi, care avem o responsabilitate ca parlamentari - acestui tăvălug de ruinare a economiei româneşti pe care îl face în momentul de faţă Marcel Ciolacu”, a adăugat liderul USR.

Drulă a reproşat coaliţiei că a alcătuit un buget mincinos pentru anul 2023, cu venituri supraestimate şi cheltuieli subestimate. El a vorbit şi despre creşterea nesăbuită a cheltuielilor, prin sinecuri, instituţii care nu îşi au rostul şi tot felul de locuri călduţe în aparatul de stat. Potrivit liderului USR, premierul Marcel Ciolacu doar vorbeşte despre o asanare a cheltuielilor statului, fără să ia măsuri concrete în acest sens. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5085 secunde