Cătălin Drulă: "Propunerile USR privind pensiile speciale pot asigura creşterea salariilor profesorilor"

301
Cătălin Drulă:

Articole de la același autor

Liderul Uniunii Salvaţi România, Cătălin Drulă, a cerut, luni, preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, să susţină iniţiativele legislative propuse de USR pentru diminuarea pensiilor speciale, arătând că adoptarea acestora ar conduce la o economie de aproximativ 5 miliarde de lei, bani care ar putea să asigure creşterile salariale cerute de profesori.

„Este luni şi nu am primit, încă, un răspuns de la domnul Ciolacu despre problemele adevărate ale României, pe care le-am menţionat sâmbătă dimineaţă - pensiile speciale şi salarizarea profesorilor. I-am propus să voteze legile depuse de USR pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, ale primarilor şi pentru trecerea la contributivitate a celorlalte pensii. Toate aceste proiecte sunt în Camera Deputaţilor care este condusă de domnul Marcel Ciolacu, iar pentru salarizarea profesorilor i-am propus să voteze amendamentele USR care cresc, cu un calendar rezonabil şi predictibil, salariile tuturor profesorilor, o soluţie demnă şi corectă, cu impact calculat, care poate fi aplicată de mâine”, a declarat Drulă, la Parlament.

El a subliniat că profesorii au nevoie să fie respectaţi, au nevoie de salarii decente, astfel încât să nu se gândească la cum să-şi asigure hrana şi subzistenţa şi să-şi poată face meseria.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4004 secunde