Stelian Ion: „În anul 2024, Constanța are și acum numeroase străzi ce arată precum ulițele unui sat uitat de lume”

2997
Stelian Ion: „În anul 2024, Constanța are și acum numeroase străzi ce arată precum ulițele unui sat uitat de lume” - stelian-ion-1713701854.jpg
În cursul zilei de vineri, membrii USR Constanţa au vizitat locuitorii din cartierul Palas, pentru a le duce mesajul electoral al alianței din partea căruia deputatul Stelian Ion va candida la Primăria Constanța, moment în care a observat și cum arată străzile din zona respectivă, în urma ploii.

„În anul 2024, Constanța are și acum numeroase străzi ce arată precum ulițele unui sat uitat de lume. Străzi pe care o simplă ploaie le transformă în culoare cu bălți și mocirlă pe care nu se poate circula.

Primarul Chițac este ocupat cu lucrările de mântuială la turație maximă, pentru a puncta electoral. Asta e tot ce-l interesează pe acest primar, care se ferește de cartiere precum Palas, unde nu a călcat nicio secundă în acest mandat al distrugerii. Vergil Chițac a spart milioane de euro din bugetul local pe stâlpișori și beculețe, când putea să rezolve problemele reale din cartierele orașului. Și-a propus s-o țină tot așa încă patru ani.

După 9 iunie, punem stop bătăii de joc și facem ceea ce nu a făcut nicio administrație până acum: scoatem Constanța din praf și mocirlă și o aducem în sec. XXI”, a transmis deputatul Stelian Ion, de la USR, candidat la Primăria Constanţa pentru alegerile din 9 iunie, din partea Alianței Dreapta Unită (USR – Forța Dreptei – PMP).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5817 secunde