Stelian Ion, candidat la Primăria Constanţa, întâlniri cu cetăţenii. "Este nevoie de o schimbare"

4251
Stelian Ion, candidat la Primăria Constanţa, întâlniri cu cetăţenii.
Candidatul pentru Primăria Constanţa din partea formaţiunii Alianţa Dreapta Unită, Stelian Ion, se află zi de zi în stradă, mergând printre cetăţeni şi vorbind cu aceştia despre problemele pe care le au. Deputatul, care provine din USR, a luat cartierele Constanţei la pas şi a încercat să ia pulsul constănţenilor.

Stelian Ion are mare încredere că locuitorii oraşului de la malul mării îl vor vota într-un număr cât mai mare şi după alegerile din 9 iunie va deveni primarul Constanţei.

În activitatea sa de pe teren, Stelian Ion a fost însoţit de senatorul USR Remus Negoi şi de fostul viceprimar al municipiului Constanţa, actualmente consilier local din partea USR, Florin Cocargeanu.

„Le mulțumesc tuturor constănțenilor care, zi de zi, ne acordă câteva minute din timpul lor pentru a discuta cu noi, pentru a ne da ocazia să le spunem de ce este nevoie de o schimbare, de ce, pentru noi, Constanța contează! Nu mă prezint în fața oamenilor cu minciuni, cu promisiuni electorale fanteziste și inventate pe loc, nu cumpăr toată marfa unei bătrâne amărâte din piață pentru că așa dă bine în fața camerei. Mă prezint așa cum am făcut-o mereu: cu onestitate și cu dorința de a-i asculta. Asta voi face și după 9 iunie, când vom câștiga această luptă pe care o ducem pentru un viitor mai bun al orașului nostru. Voi face ceea ce niciun primar al acestui oraș nu a făcut până acum. Îi voi asculta pe constănțeni, mă voi consulta cu ei, pentru că ei plătesc taxe și impozite. Ceea ce n-au înțeles politicienii partidelor vechi, corupte și prăfuite este că fără constănțeni nu există Constanța”, a transmis Stelian Ion.

Mai mult decât atât, el a ţinut să precizeze că locuitorii oraşului Constanţa s-au săturat de actuala administraţie locală, iar acest lucru reiese din discuţiile pe care el le-a avut cu aceştia.

Nu în ultimul rând deputatul a ţinut să îi transmită un mesaj şi actualului primar al municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

„În trei ani și jumătate, constănțenii nu au avut un primar cu care să discute, să îi asculte, să îi întrebe ce vor. Vergil Chițac a condus Constanța baricadat în biroul său din Primărie, iar constănțenilor le-a fost interzis accesul la ședințele Consiliului Local, la consultări și dezbateri publice reale. Nici măcar acum, în ultimul ceas, când visează la un nou mandat și le cere voturile constănțenilor, Chițac nu își părăsește vila din Eforie ca să meargă prin oraș. Se laudă, în schimb, în texte populiste cu proiecte care nu îi aparțin și speră să mai adune ceva voturi.

Realizarea mandatului lui Chițac este că a reconectat PSD la decizie și la resursele orașului. Vergil Chițac nu este doar candidatul PNL la Primăria Constanța, este garanția că PSD va continua să conducă orașul. Sunt în fiecare zi în stradă, alături de constănțeni, mă întâlnesc cu ei, stăm de vorbă, adun propuneri pentru orașul nostru. Cei mai mulți se simt înșelați de PNL, sunt revoltați că primarul Chițac le-a deturnat votul și Constanța a redevenit un oraș roșu, pesedist. Din 9 iunie, avem șansa să scăpăm de partidul unic PNL-PSD, spunându-i lui Vergil Chițac să rămână la Eforie, să nu mai bată degeaba drumul până în Constanța”, a mai spus Stelian Ion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3611 secunde