Stelian Ion, de la USR Constanța: „Ne pregătim de luptă și o să îi batem cu toate comasările lor”

631
Stelian Ion, de la USR Constanța: „Ne pregătim de luptă și o să îi batem cu toate comasările lor” - stelian-conferinta-1707313768.jpg

Articole de la același autor

Deputatul constănţean de la USR, Stelian Ion, a susţinut miercuri o conferinţă de presă prin intermediul căreia a declarat că formaţiunea din care face parte l-a propus să fie candidat pentru funcția de primar al municipiului Constanţa. Totodată, Stelian Ion a anunţat că pe viitor vor exista negocieri între formaţiunile care alcătuiesc Alianţa Dreaptă Unită, USR, Forţa Dreptei şi PMP, pentru ca ulterior să se decidă candidatul acestei alianţe la Primăria Constanţa.

„Le mulțumesc colegilor care m-au susținut. Va urma ulterior o negociere cu celelalte două partide pentru desemnarea candidatului la primărie din partea Alianței. Eu dacă am intrat în cursa asta o fac cu toată încrederea și nu mă joc. Probabil mulți vă întrebați unde este Constanța acum după încă 4 ani de zile de speranțe și de ce candidez. Din discuțiile pe care le avem de peste un an de zile cu constănțenii, majoritatea ne răspund că orașul lor nu se află pe un drum bun. Ne spun că lucrurile sunt mai rele decât în 2020. După peste 30 de ani de administrare defectuoasă în Constanța, marea întrebare este dacă ne place așa și dacă mai vrem. Eu cred că oamenii din Constanța vor să se schimbe ceva. Vă dau o veste proastă. Caracatița care avea multe tentacule în anii 2000 se reface și este mult mai puternică. Trebuie să ne mobilizăm, cei care nu avem nicio legătură cu această zonă”, a declarat Stelian Ion.

Deputatul a continuat să arate, în opinia sa, ceea ce nu s-a făcut bine în oraşul de la malul mării, în ultimii aproape patru ani.

„Puteam să fim un oraș de top. Ni s-a promis că lucrurile se vor schimba în bine dar s-au schimbat în rău. Poate că unii dintre constănțeni respiră ușurați pentru că se pot deplasa acum mai ușor, dar aceeași constănțeni observă calitatea proastă a lucrărilor. Nu mai poți să te deplasezi civilizat dintr-un loc în altul. Lucrul acesta îi nemulțumește pe constănțeni. Nu o spunem noi. Asta este realitatea”, a mai spus Stelian Ion.

Nu în ultimul rând Stelian Ion a vorbit şi despre eventuala comasare a alegerilor locale cu cele europarlamentare, lucru pe care îl consideră anormal.

„Comasarea alegerilor este o mare ticăloșie. Nici Dragnea, nici Năstase şi nici nimeni nu a gândit așa ceva. Vezi că ești în cădere liberă și faci o astfel de manevră. Schimbi regulile în timpul jocului. Îi înnebunești pe oameni. Ca să amesteci teme locale cu teme europene, este total aiurea. Nu e normal așa ceva. Este o nebunie totală. Asta se întâmplă doar din disperarea unor pigmei politici care sunt disperați că se tem că vor lua un scor foarte mic la europarlamentare. Vom sesiza CCR fără discuții. Vom sesiza toate forurile interne și internaționale. Ne pregătim de luptă și o să îi batem cu toate comasările lor”, a încheiat Stelian Ion.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6125 secunde