Deputatul Stelian Ion, de la USR: "Lucrările din Constanța au fost efectuate prost"

2370
Deputatul Stelian Ion, de la USR:

Articole de la același autor

Preşedintele USR Constanţa, deputatul Stelian Ion, susţine că lucrările din oraş au fost efectuate greşit, motiv pentru care există blocaje în trafic. „Lucrări proaste, sensuri unice fără rost și lipsa locurilor de parcare - acesta este tabloul real din Constanța, oraș paralizat de nepriceperea și dezinteresul primarului care, din nou, nu ratează ocazia de a-i certa pe constănțeni! Iar faptul că de la Primărie ni se transmite că lucrările de asfaltare sunt în garanție și că, la nevoie, vor fi făcute reparații este o nouă aroganță. De fapt, administrația Chițac condamnă Constanța să stea veșnic cu șantiere, să plătească bani grei să se repare lucrări noi. Cine merge astăzi cu mașina prin Constanța poate constata că nu se circulă mai bine decât înainte de a începe șantierele“.

Printre altele, el a declarat că felul în care au fost executate lucrările a dus și duce în continuare la blocaje în trafic.

„Sunt lucrări executate prost, a fost nevoie de intervenții ulterioare pentru a aduce gurile de canal la același nivel cu șoseaua, deși existau soluții să fie făcute de la început bine. Când plouă mai mult, pe marile bulevarde ai nevoie de barcă să poți circula. În al doilea rând, lucrările au fost făcute haotic. Nu a existat nici coordonare, nici supraveghere. Primarul Vergil Chițac a lipsit cu desăvârșire din oraș în cei peste trei ani de când au fost deschise șantierele, nu a fost nici personal să verifice lucrările, nici nu și-a trimis supervizorii plătiți din banii publici să constate întârzierile și și lucrările neconforme. În al treilea rând, va fi mult mai rău decât în prezent dacă administrația Chițac va merge până la capăt cu sensuri unice anunțate în oraș”, a mai spus Stelian Ion.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4093 secunde