Neversea a fost nominalizat la cea mai importantă categorie, „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards. Cum poți vota

959
Neversea a fost nominalizat la cea mai importantă categorie, „Best Major Festival” în cadrul European Festival Awards. Cum poți vota - neversea-1699554907.jpg

Articole de la același autor

Cele mai tari momente cu gașca de prieteni le trăiești, în fiecare vară, la festivalul Neversea. Din 2017, organizatorii celui mai mare festival organizat pe o plajă din Europa oferă mai mult decât un lineup, ei reușesc să ofere fanilor „destinația” perfectă, unde distracția nu cunoaște limite. Nimic nu se compară cu momentele în care ești aproape de prieteni de la apus până la răsărit.

La nivel european, în fiecare an fanii sunt invitați să-și voteze festivalul favorit în cadrul European Festival Awards, iar festivalul Neversea este nominalizat la cea mai importantă categorie „Best Major Festival”.

Încă din momentul lansării, în 2009, European Festival Awards s-a poziționat ca un eveniment care își propune să recompenseze inovația în industria de evenimente. În lista nominalizaților au fost incluse festivaluri europene care sunt implicate în acțiuni de sustenabilitate, caritabile sau sociale, dar și în proiecte care susțin dezvoltarea prin educație.

România se află pe harta marilor evenimente la nivel global datorită festivalului UNTOLD, care anul acesta a urcat pe locul 6 în topul celor mai mari 100 de festivaluri din lume, iar Neversea devine festivalul cu cea mai rapidă ascensiune în Top 100 Festivals, unde ocupă locul 41  și marchează un nou record în cele 5 ediții ale sale.

Neversea este festivalul experiențelor unice și al amintirilor de neuitat.

Cele patru apusuri și patru răsărituri de Neversea sunt așteptate de fanii festivalului în fiecare vară, momente în care își promit că vor dansa și vor cânta alături de artiștii favoriți.

Cei care simt în fiecare vară nerăbdarea unei escapade într-o lume în care devin versiunea lor autentică, vor fi entuziasmați de șansa de a vota Festivalul Neversea la categoria „Best Major Festival”, în cadrul European Festival Awards.

Procedura de vot pentru cea de-a 13 ediție a European Festival Awards se încheie pe data de 30 noiembrie, iar ceremonia de decernare a trofeelor va avea loc în ianuarie 2024.

Dacă și tu ai cele mai tari amintiri la festivalul Neversea, e timpul să iei parte la procedura de votare:https://www.europeanfestivalawards.org/award-categories/.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5818 secunde