Încep probele de foc pentru candidații care vor să devină polițiști. Unde trebuie să meargă constănțenii

3787
Încep probele de foc pentru candidații care vor să devină polițiști. Unde trebuie să meargă constănțenii - pol-1462447724.jpg
Începând cu acest week-end, cei peste 9.000 de candidați care doresc să devină polițiști vor susține proba de evaluare a performanței fizice. În perioada 7-11 mai a.c., cei 9.118 candidați rămași în concursul de încadrare directă, din sursă externă, precum și cei care sunt reîncadrați ca polițiști, vor susține proba de evaluare a performanței fizice. Evaluarea performanței fizice constă în două probe: flexie abdominală și alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de încadrare directă, respectiv alergare de rezistență (1000 m - bărbați și 800 m – femei), la concursul de reîncadrare. 


Pentru a veni în sprijinul candidaților, la nivelul Poliției Române s-a decis ca această probă să fie susținută în 5 centre zonale, la care au fost arondate unitățile teritoriale unde s-au înscris candidații.


Astfel, cine s-a înscris pentru posturile de agent de ordine publică în Constanța, Călărași, Giurgiu, Ilfov sau Tulcea va susține această probă la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", situată în Aleea Privighetorilor, nr. 1-3, sector 1, București. În vederea asigurării accesului în incinta bazei sportive, fiecare candidat trebuie să prezinte un document de identitate valabil, cu fotografie (carte de identitate, permis de conducere, pașaport).


Pagina a fost generata in 0.936 secunde