Închiderea Black Sea Rotational Force, organizată la Kogălniceanu

271
Închiderea Black Sea Rotational Force, organizată la Kogălniceanu - inchiderea-1484057413.jpg

Articole de la același autor

Ceremonia transferului de autoritate pentru Black Sea Rotational Force 16.2 și 17.1 este stabilită pe 26 ianuarie, la ora 11.00, în baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu. 


Ceremonia marchează încheierea BSRF 16.2, care a început în iulie 2016 și s-a încheiat în ianuarie 2017. Black Sea Rotational Force 16.2. a organizat șase exerciții multilaterale, 43 de proiecte CIMIC și aproape 30 de activități de tip mil-to-mil în 10 țări cu 19 națiuni partenere din cadrul ariei de responsabilitate a Comandamentului European al Statelor Unite. 


"Experiența noastră aici a fost una incredibilă și suntem onorați că am avut oportunitatea de a ne instrui cu atâtea forțe militare diferite și experimentate" a afirmat lt. col. Paul Teachey, comandantul Black Sea Rotational Force 16.2. "Sper că am avut un impact la fel de pozitiv ca și cel avut de națiunile partenere asupra noastră", a mai afirmat acesta. 


Black Sea Rotational Force este un cotingent de infanteriști marini și marinari din zona Mării Negre și a Caucazului care demonstrează parteneriate dovedite, consolidează capacitatea militară, promovează securitatea regională și asigură capacitatea de reacție rapidă în situații de criză conform directivelor Comandamentului European al Statelor Unite și Forțelor Marine Europene și Africane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3511 secunde