Închisoare cu suspendare condiționatăpentru că a caftit un preot în trafic

573
Magistrații de la Judecătoria Constanța au dispus condamnarea la doi ani de închisoare cu suspendare condiționată și doi ani de interzicere a drepturilor a tânărului care este acuzat că a bătut un preot din Constanța, în urma unei șicanări în trafic. De asemenea, magistrații au dispus ca bărbatul să plătească victimei sale suma de 5.000 de euro, reprezentând daune morale, și 1.700 de lei - daune materiale. Sentința nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel, la Tribunalul Constanța.
Totul s-a petrecut la data de 17 octombrie 2009, în jurul orei 19, când Paul Gabriel Iliescu se deplasa cu un autoturism marca Dacia Logan, cu numărul de înmatriculare CT-34-BUR, pe una dintre străzile din Constanța. El a depășit în trafic un autoturism marca Volkswagen Polo, cu numărul de înmatriculare CT-72-MIR, condus de Mircea Pricop, preot la biserica Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul, din localitate. Numai că, potrivit actului de inculpare, Iliescu a oprit autoturismul, obligându-l și pe preot să facă același lucru, după care l-a luat la bătaie pe preot, lovindu-l cu pumnii și picioarele. În rechizitoriul întocmit de procurori se preci-zează că preotul a avut nevoie de 30 - 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a se însănătoși.
Audiat de judecători, inculpatul, acuzat de vătămare corporală, a declarat că situația nu a stat nicidecum așa cum spun procurorii, ci, dimpotrivă, el ar fi fost cel care a fost agresat de preot.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9696 secunde