Închisoarea, a doua casă! Constănțean condamnat pentru o serie de infracțiuni

480
1
Închisoarea, a doua casă! Constănțean condamnat pentru o serie de infracțiuni - inchisoarea-1487178259.jpg
Un constănțean a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost condamnat la 6 ani, 4 luni și 21 de zile de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune în convenții și uz de fals. Potrivit surselor judiciare, Mircea Dan Miu s-a dat drept administrator al unei societăți comerciale fictive pentru a obține un credit cu ajutorul căruia și-a achiziționat un autoturism.

După ce a reușit să obțină autoturismul, bărbatul s-a făcut nevăzut. Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, se reîntoarce în spatele gratiilor, după ce în trecut a mai fost condamnat la 22 de ani de închisoare pentru omor. Din această pedeapsă, Mircea Dan Miu a executat 17 ani de închisoare.

Individul mai este cercetat și în alte dosare, după ce polițiștii spun că acesta acționa prin metoda furtului prin împrietenire. Mai exact, bărbatul alegea victime de o vârstă mai înaintată, cu care avea relații intime, iar la plecare "culegea" din locuințele femeilor tot ce-i cădea la mână, de la telefoane mobile, până la laptop-uri. Mircea Dan Miu a fost depistat de polițiști în urma mai multor filaje, fiind escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă. 

Comentează știrea

Nostradamus
16 februarie 2017
Offf....

O poza cu individul nu se poate pune ? Bunicuta mea spunea ca a uitat sa-i spuna individului ca are sida, ca are un imprumut bancar de 1 milion de euro pe care nu-l mai poate restitui si avea clauza contractuala ca primul barbat cu care se va culca va prelua si restituirea integrala a creditului, mai spunea ca i-a furat ceasul dar nu are baterie, ca i-a furat laptopul care era dat in urmarire la DIICOT, ca i-a furat lantisorul care era din bronz nu din aur, si care varsta ei adevarata este de 110 ani, nu de 70 de ani. Of, buni, buni, ce nebunica mai esti .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4349 secunde