Incident la un centru de vaccinare. Un tânăr a amețit și a căzut de la etaj după imunizare

312
Incident la un centru de vaccinare. Un tânăr a amețit și a căzut de la etaj după imunizare - centru-1636101995.jpg

Articole recomandate

Un tânăr de 23 de ani a căzut de la etajul 1 al unui centru de vaccinare din Iași. Acesta se afla în perioada de supraveghere după imunizare, când s-a apropiat de balustradă, a amețit și a căzut în gol.


Tânărul se afla la marginea unei balustrade și a amețit chiar în momentul în care s-a aplecat peste balustradă. El a fost transportat la spital, având mai multe contuzii.


„Echipa terapiei intensive SMURD Iași a intervenit într-un centru de vaccinare unde un tânăr, 23 de ani, aflat în perioada de supraveghere post vaccinare a dezvoltat o stare lipotimică și, dorind să iasă din clădire, a căzut de la etajul 1. A fost preluat, conștient, cu mai multe contuzii, fără fracturi, fără sângerare”, a explicat Diana Cimpoeșu, șeful UPU Iași.


Medicii au stabilit că victima are contuzii toracice și hepatice. Tânărul a rămas internat însă situația lui nu este gravă.


„Un prognostic favorabil și fără riscul unei reacții alergice post vaccinare. El a declarat că nu mâncase, se întâmplă frecvent ca după o înțepătură... o persoană să dezvolte o stare lipotimică”, a adăugat medicul ieșean.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7185 secunde