INCONȘTIENȚĂ PE ȘOSEA: 178 km/h, cu MOTOCICLETA, în TRAFIC!

823
INCONȘTIENȚĂ PE ȘOSEA: 178 km/h, cu MOTOCICLETA, în TRAFIC! - xmotocicleta1-1641209197.jpg
Duminică, 2 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, în localitatea Traian, un tânăr, de 23 de ani, din Gherăiești, care conducea o motocicletă cu 178 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h. Având în vedere faptul că tânărul în cauză nu s-a conformat semnalelor luminoase și acustice ale polițiștilor, continuându-şi deplasarea, echipajul de poliţie l-a urmărit.

În continuare, tânărul s-a deplasat într-o manieră iresponsabilă, fiind surprins de polițiștii rutieri, în timp ce rula cu o viteză de 104 km/h, fără a ține mâinile pe ghidon.

Întrucât conduita rutieră a motociclistului constituia un pericol pentru ceilalți participanți la trafic, polițiștii rutieri au blocat înaintarea acestuia la intrarea în municipiul Roman, folosind mai multe autospeciale.

Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă, în valoare de 1.305 lei, fiindu-i reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile, ca măsură complementară.

Tot ieri, în jurul orei 10.30, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Roman au depistat, pe Drumul Național 2, doi conducători auto, în vârstă de 32 și 33 de ani, ambii din județul Dolj, care conduceau cu 138 km/h, respectiv 128 km/h, pe un sector de drum cu limita de 50 de km/h. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul drugtest, iar rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, în ambele cazuri.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, un tânăr, în vârstă de 18 ani, din municipiul București, a fost depistat în trafic de polițiștii rutieri.

Întrucât manifesta un comportament nefiresc, acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cocaină.

Tânărul de 18 ani a fost sancționat contravențional, pentru săvârșirea unor gesturi obscene față de ceilalți participanți la trafic, cu amendă de 2.900 de lei.

Astfel, cei trei au fost conduși la spital, unde le-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a substanțelor stupefiante.

De asemenea, le-au fost reținute permisele de conducere, fără drept de circulație.

În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4363 secunde