Viteza excesivă de pe șoselele Constanței, în vizorul Poliției Rutiere

558
Viteza excesivă de pe șoselele Constanței, în vizorul Poliției Rutiere - vitezaactiune1-1621271379.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de rutieră din județul Constanța au organizat, zilele trecute, mai multe acțiuni pentru depistarea șoferilor care calcă pedala de accelerație mai mult decât le permite Codul Rutier. Scopul acțiunilor a vizat, potrivit reprezentanților IPJ Constanța, „creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere”.

În cadrul acțiunilor au fost implicate 421 de sancțiuni contravenționale, din care 205 au fost date pentru depășirea limitei de viteză. Valoarea totală a sancțiunilor a depășit 200.000 de lei. Totodată, polițiștii rutieri au reținut 38 de permise auto, dintre care 21 de permise au fost pentru depășirea limitei de viteză cu peste 50 km/oră.

De exemplu, printre cei trași la răspundere s-a numărat și un bărbat de 46 de ani, surprins pe DJ 223, în localitatea Seimeni, în timp ce conducea sub influența alcoolului: testarea a arătat o valoare de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt bărbat, de 36 de ani, a fost surprins pe DN 22, circulând cu 167 km/oră pe un sector de drum unde limita de viteză era de 100 km/oră. Șoferul a fost sancționat cu amendă de 1.305 lei și măsura complementară a suspendării permisului pentru 90 de zile. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3903 secunde