Șoferi fără permis sau beți, sancționați aspru de Poliția Rutieră

397
Șoferi fără permis sau beți, sancționați aspru de Poliția Rutieră - rutiera-1620669595.jpg
Mai mulți indivizi, care s-au urcat la volanul unor autoturisme deși nu dețineau permise auto sau erau sub influența alcoolului, sunt anchetați de Poliția Rutieră. Potrivit oamenilor legii, în noaptea de duminică spre luni, 9 spre 10 mai, în jurul orei 3.10, polițiști din Mangalia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din localitatea Vama Veche, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Totodată, atât conducătorul auto, cât și pasagerul, un bărbat de 29 de ani, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei fiecare, pentru că se aflau pe stradă, în ciuda restricțiilor, fără a avea declarație pe propria răspundere.

De asemenea, duminică, 9 mai, în jurul orei 16.30, polițiști din Crucea au identificat un tânăr, de 16 ani, care a condus un autoturism pe strada Lungă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că pasagerul din dreapta, un bărbat de 24 de ani, i-ar fi încredințat tânărului vehiculul pentru conducerea pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că acesta nu posedă permis de conducere.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2331 secunde