INCREDIBIL! Așa arată mașina care a intrat în stâlp cu peste 120 km/h / GALERIE FOTO

4531
3
Un morman de fiare, asta a rămas în urma accidentului cumplit de joi, din stațiunea Mamaia. În imagini puteți vedea ce-a mai rămas din autoturismul care a lovit stâlpul cu peste 120 de km/h. Adrian Bîcu și Emanuel Coroma, șoferul și pasagerul din dreapta decedați în urma accidentului, vor fi conduși pe ultimul drum, la ora 15.00. Cei care vor să-și ia adio de la cei doi tineri, pot veni la Biserica "Sfânta Parascheva" din Năvodari.

Comentează știrea

adevar
6 martie 2016
adevar

Niste oameni care au pus viata in pericol la alti oameni. Au disparut numai pun viata in pericol la alti oameni.Parca in Romania scria VIATA ARE PRIORITATE.

adevar
6 martie 2016
adevar

Romani ce va cacati pe voi atata .La voi scrie viata are prioritate

Adevar2
7 martie 2016
adevar

Eu nu-nteleg de ce lumea stie ca se moare pe capete in Mamaia din cauza vitezei excesive , cate 2-3 in fiecare an si totusi continua sa apara cate un viteaz care are impresia ca el e scutit de 'destinatia finala'. Nu zic ca isi merita cineva moartea , dar oameni buni , aveti putina responsabilitate si ganditi-va inainte sa faceti ceva extrem de ilogic si irational. La fel si vara se moare ca apare cate un viteaz care inoata in larg pe cod rosu crezand ca forta lui e mai mare decat curentul marii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6331 secunde