Tinerii morți în tragedia din Mamaia, fani înfocați ai Farului. Moment de reculegere la partida de azi

1467
1
Tinerii morți în tragedia din Mamaia, fani înfocați ai Farului. Moment de reculegere la partida de azi - accidentfarul-1457079361.jpg
Cei doi tineri din Năvodari, Adrian Bîcu și Emanuel Coroma, decedați joi seară, după ce au intrat cu mașina într-un stâlp în Mamaia, în zona "Butoaielor", erau membri ai peluzei Sud a Farului. Cei doi țineau cu FC Farul și nu se fereau să se mândrească cu acest fapt de cate ori aveau ocazia. Cu siguranță galeria Farului va fi mai săracă de acum încolo. 
Tragedia survine la o lună distanță după trecerea în neființă a unui din cei mai înfocați membri ai galeriei Farului, Ciprian Dincă (Cipa). 
Membrii galeriei Farului au postat pe site-urile de socializare mesaje de condoleanțe și de regret, simțindu-se parcă blestemați de aceste pierderi.
Galeria va ține un moment de reculegere la partida de astăzi, de la ora 12, împotriva celor de la Bucovina Pojorîta.
Dumnezeu să îi ierte! Toate gândurile noastre se îndreaptă acum spre fetele rămase în viață și spre familiile celor implicați, cu siguranță grav afectați.




Comentează știrea

rambo
5 martie 2016
sigur ca da...

doua puzzulici au vrut sa impresioneze doua pizzdulici... puzzulicile sunt acum in sicrie si pizzdulicile raman handicapate pe viata... s-a dus frumusetea pasaricilor.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Martie 2016
Stire din Eveniment : "Aveți grijă acolo sus!"
Pagina a fost generata in 1.4192 secunde