"Aveți grijă acolo sus!"

5600
3

Articole recomandate

Pe pagina de Facebook a lui Adrian Bîcu, tânărul care a murit alături de un alt prieten, Emanuel Coroma, într-un accident rutier în Mamaia, mesajele curg din partea prietenilor. Aflați în stare de șoc, cunoscuții acestuia nu pot crede că Adrian și Emanuel nu mai sunt.




"Dumnezeu sa te odihnească in pace ! Imi amintesc de vorbele pe care mi le spuneai "sefule". "La un moment dat Dumnezeu va lua ușor, ușor persoanele cu suflet bun langa el, pe o alta lume mai buna, că lumea noastra va sfârși cu persoanele rele". Uite că în seara asta te-a luat pe tine de langa noi, suflet bun !!

Nu a fost si nu va mai exista om mai bun ca el ..

" Laurică, pe mine nu mă deranjează prea multe lucruri in viață, imi văd de treaba mea " ..asa spuneai mereu frate ..Adițule ..frate ..

O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet frumos s-a ridicat la ceruri, lăsând în urmă durere,lacrimi si un gol imens....

Te vom păstra mereu în sufletele noastre, Adrian Adi !

DumneZeu să te ierte Adi . suflet bun . să iti găsești liniștea !! fnu îmi să cred. Acum ceva timp am stat de vorbă și îmi povesteai planurile de viitor !! 

Aveti grija acolo sus!

Comentează știrea

JM
4 martie 2016
...

Un suflet frumos, o inimă bună... A omorât un om și a nenorocit două fete. Prostie, teribilism și inconștiență.

Hollywood
4 martie 2016
@redacție ZCL

Ce articol este acesta? Ce să învețe tinerii ăștia care urcă la volan? Ar fi trebuit să luați legătura cu un expert tehnic ori vreun profesor de fizică, să publicați o diagramă cu traseul dorit și traiectoria finală, viteza aproximativă, forțele care acționează asupra unui autovehicul, ceva, orice din care să poată trage concluzii folositoare. Mulți copii cred că dacă mașina are ABS, ASR sau mai știu eu ce sisteme asistate electronic pot învinge legile fizicii. Uite că nu se poate. Mass-media trebuie să dea o mână de ajutor la educație, nu să posteze "mesaje sfâșietoare", poze și alte căcaturi de pe Facebook.

rambo
5 martie 2016
sigur ca da...

doua puzzulici au vrut sa impresioneze doua pizzdulici... puzzulicile sunt acum in sicrie si pizzdulicile raman handicapate pe viata... s-a dus frumusetea pasaricilor.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5407 secunde