Incredibil, dar real! Un bărbat și-a dezgropat prietenul pentru a se asigura că este mort, după ce l-a visat

370
5
Incredibil, dar real! Un bărbat și-a dezgropat prietenul pentru a se asigura că este mort, după ce l-a visat - un-barbat-si-a-dezgropat-prieten-1712138158.png
Un caz real a uimit autorităţile şi nu numai... După ce și-a visat un prieten care murise în urmă cu numai câteva zile, un bărbat din Suceava a decis să îl dezgroape pentru a se asigura că este, într-adevăr, mort. El a declarat că, în vis, prietenul său i-a spus că este încă în viață.


Potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, acest incident bizar a avut loc în localitatea Corocăiești, unde preotul a avut parte de o surpriză de proporții, în această dimineață. El a fost anunțat de către familia defunctului despre ce s-a întâmplat în cimitirul satului, iar imediat ce a aflat, preotul a sunat la 112 pentru a anunța autoritățile.


Atunci când au ajuns la fața locului, pe lângă preot și familia persoanei decedate, polițiștii l-au găsit și pe autorul faptei. Se pare că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Stroiești.


„Deplasându-se la fața locului, preotul a observat că, într-adevăr, mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sunat imediat la 112.


Polițiștii care au ajuns la fața locului i-au găsit pe preot, pe membrii familiei defunctului, precum și pe autorul comiterii faptei, Ilie R., de 45 ani, din Stroiești”, a anunțat IPJ Hunedoara, conform sursei citate.


Și-a dezgropat prietenul pentru a vedea dacă este mort


Autorul acestui gest bizar a spus că este simpatizant al cultului „Oastea Domnului”, iar pe data de 28 martie 2024, a luat parte la înmormântarea prietenului său. Cu toate acestea, în noaptea de luni spre marți, bărbatul a spus că l-a visat pe „fratele” Viorel și a interpretat acest vis ca un mesaj din partea defunctului, prin care îi spunea că încă este în viață.


Comentează știrea

Legea Pamintului si a Cerurilor
3 aprilie

Pe cadrul de RO e clar cit ai voie. Totusi pe cadrul Cerurilor e moral si "obligat de credinta". Mai e interpretarea care tine de lumina si poate si un control mintal ! Pe alt cadru e si legal si de credinta reuniunea familiei din viata cerurilor cu viata de pamant. Mai clar, aduce la lumina, gateste frumos la fel ca surogatul ! cu aminterea in rama sclipitoare la loc de buna cinstire !

Cadrul Ceresc de Zburatoare
3 aprilie

Altii au pe Credinta barba, acoperamantul si instrumentul dreptatii bine uns cu ascutis divin. Pe cadrul izvorului adevarului e si legal si moral, iar poporul are un model de cinste al dreptatii. Adica, la gilceava de acolo trebuie sa vina dreptatea, toti asteapta cu ochii bine atintiti spre glasul ... adica glas pina la adevarul divin !

Sursa de Pamant
3 aprilie

Incompatibilitate clara la hartie, ca daca era asa trebuia "minim 4 mai viteji pt. descoperitoare" ! In pamant curat ca asa mai e si prin diverse sate si 4 cuie ca le poti pastra, poate bune in batatura. Mai e aspectul de grija pazicului local : gard solid poate si cu supraveghere nocturna la mir, etc !

Legea focului
3 aprilie

Pe vreamea lui Zamolxe era adevarul focului si regatul plin de lemn de brad, doar pt. cei vredmici ! Se organizau concursuri la precizia ascutisului si aia mai vrednici aveau parte de tot ritual spiritualitatii ! Dupa ultimile cercetari, conform cartii celui mai bun si darnic Imparat si bazat pe noile descoperiri ale medicinei investigationale, eroul Decebal a fost nedraptatit la cinstea focului . Cu ultimile puteri si maiestrie a arata lumii integi nedreptatea ! Doar bunatatea istoriei si a conducerii poporului carte idealul de buna armonie inter-etnica prin arta, a asezat la loc de cinste Comoara Adevarata cu toata gloria istoriei la temelia tricolorului !

melodie
3 aprilie

Decebal, al tau cap, Mereu e luminat, Asezat la cinste buna, Colo sus la Columna, De cel mai bun Imparat, Tot Pamanutl i s-a inchinat ! Cu puterea vorbei bune, A credintei de a rapune, Vrajmasii de orice fel, Si prietenii la fel. Doar pe singe daruirea, Din frumoasa buna vestirea, Un popor nou s-a nascut, Cu versul de la inceput ! Cind o fi la ceas mai greu ! Decebal e bunul zeu. Loc de cinste sa primeasca si Cerurile sa Sfinteasca !

Pagina a fost generata in 0.6521 secunde