Evaluarea managerilor instituțiilor subordonate CJC pentru anul 2023. Erwin Șimșensohn a primit nota maximă

287
Evaluarea managerilor instituțiilor subordonate CJC pentru anul 2023. Erwin Șimșensohn a primit nota maximă - xerwinsimsensohn1707392748-1712137211.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Județean Constanța a încheiat evaluarea managerilor instituțiilor subordonate pentru anul 2023, în urma căreia nota 10 a fost obținută de către managerul Teatrului de Stat Constanța, Erwin Șimșensohn.

Erwin Șimșensohn, a obținut nota maximă la ambele probe ale evaluării. Este vorba despre analiza raportului de activitate şi a referatelor și susţinerea raportului de activitate.

În ceea ce privește acest rezultat, Erwin Șimșensohn, a declarat, pentru „Cuget Liber”, că nu are decât să se bucure și să depună la fel de multe eforturi și pe viitor.

„Mă bucur foarte mult. Mai mult decât atât, mergem mai departe. O să-mi fac treaba cât de bine se poate. Mulțumesc comisiei pentru aprecierea eforturilor noastre și pentru munca pe care a depus-o în anul 2023, care a fost încununată, într-adevăr, de multe rezultate, atât în plan local, cât și național. Vom continua cu aceeași pasiune ca până acum, să facem lucruri extraordinare la Teatrul de Stat Constanța”, ne-a transmis managerul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5134 secunde