Video FOTO. GREVĂ la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa! "Indiferența guvernanților ne sărăcește"

3676
În aceste momente, are loc o acţiune de protest la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

xxx

În expunerea de motive, printre altele, protestatarii punctează:

"Suntem în grevă de avertisment deoarece până acum Guvernul României a refuzat acorde angajaților din sănătate o majorare a veniturilor salariale suficientă pentru a asigura cel puțin indexarea acestora cu inflația.

Datele statistice indică suferința angajaților din sănătate din ultimii doi ani...

Suntem în grevă de avertisment deoarece indiferența guvernanților sărăcește continuu angajații din sănătate, pe mulți dintre ei conducându-i deja în zona sărăciei salariale.

Suntem în grevă de avertisment deoarece Guvernul anunță angajații din sănătate că le vor crește salariile, când de fapt veniturile salariale reale scad pentru cea mai mare parte a angajaților...


Am ajuns la greva de avertisment deoarece OUG nr. 19/2024 nu asigură indexarea veniturilor salariale, este inechitabilă și încalcă drepturi salariale fundamentale...

Suntem în grevă de avertisment din cauza diminuării continue a recompensei angajaților pentru participarea la asigurarea continuității serviciilor medicale și desfășurarea activității în diferite condiții de muncă.

Cca. 80% din angajații din sănătate lucrează în ture, în zilele libere/de sărbători legale, în gărzi și în diferite condiții de muncă.

În ceea ce-l privește pe Ronald Gavril, Carmen Harra a remarcat că acesta este un om muncitor și echilibrat, dar care „nu a trăit încă marea lui iubire”. Totuși, Harra consideră că Anamaria Prodan ar putea fi exact ceea ce el are nevoie pentru a găsi această iubire autentică și profundă..."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7653 secunde