INCREDIBIL / O profesoară de religie acuză un cioban de viol

1364
6
INCREDIBIL / O profesoară de religie acuză un cioban de viol - fataviol94159200-1329221523.jpg

Articole de la același autor

O tânără de 27 de ani, din Ovidiu, profesoară de religie la Grupul Școlar "Nicolae Istrățoiu", a reclamat polițiștilor faptul că a fost violată de un bărbat de 33 de ani. Florentina Bagia a povestit că îl cunoștea pe suspect, care a dus-o la locuința lui din satul Pietreni, unde este cioban, și a obligat-o să întrețină relații sexuale.

Cazul este în atenția oamenilor legii. Examinarea medicală a victimei a evidențiat urme că au fost întreținute relații sexuale de curând, dar urmează să se stabilească dacă este vorba de un viol, mai ales că bărbatul neagă acuzațiile.

Comentează știrea

Dezamagit
14 februarie 2012
Si unde este INCREDIBIL-ul ?

Acum ca o fi profesoara de religie o fi si vreo sfanta , tot femeie este ! Titlul este facut de asa natura de parca zici ca a fost violata Fecioara Maria !

cineva
14 februarie 2012
???

E tare curios cum a dus-o ciobanul din Ovidiu pana la Pietreni ? Calare pe magar ?

y
14 februarie 2012
x

sta linga mine in ovidiu tatal ei este muzicant fratele ei este preot in ovidiu ea este cam are probleme cu capul sa despartit de un baiat bun ia luat tot aurul socrilor unul din ei a murit a facut stop cardiac , pacat asta este lumea nu este familie perfecta , sa o duca la control toata lumea din ovidiu stie din ce familie este ,cu violul daca fata a mers la politie este nasol cred ca a fost viol pt ca este o tipa usuratica si pt acest cioban era usor sa o abordeze

George
29 iulie 2017
Bagia Florentina

George O cunosc foarte bine pe putoarea asta nenorocita de Bagia Florentina.Prin anul 2016 am agatat o pe taratura prin Mamaia si am fost intr o camera de hotel unde i am dat o prin toate gaurile posibile.E buna stricata da i cam proasta.Atentie pune botul la vrajeala cu luatu de nevasta si facutu de copii bengosi.De la aceasta intamplare panarama mi a dat sifilis.Cred ca mai sunt destui altii care s au imbolnavit.Politia stie acest lucru?Plus ca am avut si in portofel bani pe care eu, beat fiind nu i am mai gasit dimineata. Mascoli v o recomand cu caldura pe javra Bagia Florentina.

Nicu-Navodari
19 aprilie 2022
Javra

Auzi fa cateaua da mata mai e cu sauru da tac-tu fa wc-eu?Am auzit ca e-n calduri-umbla cu coada ridicata.

Futalau din Basarabi
11 mai 2022
Coarda da varianta

C-asa e femeile toate e perverse Wc suge pwla doar pa interese Futalau din Basarabi ani 2015,2016

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : A murit la serviciu
Marţi, 14 Februarie 2012
Stire din Eveniment : Hoții i-au furat salcâmii din curte
Pagina a fost generata in 1.8496 secunde