Se întâmplă în Constanța!

INCREDIBIL / Post de poliție unde polițiștii vin cu apă potabilă de acasă

1372
2
INCREDIBIL / Post de poliție unde polițiștii vin cu apă potabilă de acasă - postpolitiepolitistiivincuapadea-1413909506.jpg

Articole de la același autor

Muncesc peste program, în week-end-uri și de sărbători, dar nu primesc nici bani în plus, nici libere. Aceasta este una dintre cele mai mari supărări ale polițiștilor din Constanța, atât a celor din cadrul Inspectoratului Jude-țean de Poliție, cât și a celor din Garda de Coastă.

Daniel Avasilcăi, liderul Biroului Teritorial Constanța al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), a declarat, pentru "Cuget Liber", că urmează acțiuni în instanță, pentru ca și polițiștii, cei care de altfel veghează la respectarea legii, să-și primească drepturile.

"Noi am câștigat deja o acțiune în instanță, pentru drepturile bănești cuvenite pentru orele muncite în week-end-uri și de sărbătorile legale până în 2010, dar urmează să continuăm acțiunea și pentru perioada 2010 - 2014, căci problema a rămas de actualitate!", ne-a precizat liderul de sindicat.

Mai mult, pe lângă privarea de drepturile bănești ce li se cuvin, polițiștii de frontieră mai au și multe alte nemulțumiri. De exemplu, oamenii legii de la secțiile de frontieră din Ostrov, Băneasa și Negru Vodă sunt nevoiți să lucreze în sedii dărăpă-

nate, cu pereți scorojiți, în încăperi pline de mucegai. La Sectorul de Poliție Negru Vodă, situația este și mai îngrijorătoare, căci unitatea nu mai este racordată la rețeaua de alimentare cu apă potabilă de aproa-pe zece ani! Astfel că, de ani buni, oamenii legii vin la serviciu cu… apa în bidoane!

Pentru că au reclamat aceste probleme, dar și altele, conducerii Gărzii de Coastă și deși li s-a promis soluționarea lor, nimic nu s-a schim-bat, polițiștii de frontieră sunt deciși să iasă în stradă.

Am încercat să obținem un punct de vedere de la reprezentanții Gărzii de Coastă, cu privire la acuzațiile aduse de proprii angajați și ni s-a transmis că astfel de comunicări pot fi făcute doar în urma unei solicitări scrise. 

Comentează știrea

Cezar
22 octombrie 2014
Politia voluntara

In primul rand trebuie ca Romania sa asigure drepturile infractorilor si pentru ca sunt foarte,foarte multi,dureaza ceva si e nevoie de fonduri europene,chestii....De politie nu e nevoie,oamenii se pare ca nu cer asta ,nu ies in strada sa manifeste pentru o tara locuibila in siguranta. Nici de pistoale nu prea ar avea nevoie politia,si asa trebuie sa recite versuri si sa traga dupa stele inainte de a trage printre picioarele hotilor,ca daca nimeresc un talhar din greseala,e de rau.Sa se schimbe lucrurile,sa-i zicem ,,Politia voluntara'',sa nu mai fie ,,Romana'',cam asta si este dupa cum vedem.

iulia
22 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Octombrie 2014
Stire din Eveniment : Șef nou la Poliția Mihai Viteazu
Pagina a fost generata in 2.8791 secunde