Individul din Băneasa, care a furat pistolul unui polițist, arestat preventiv!

150
Individul din Băneasa, care a furat pistolul unui polițist, arestat preventiv! - politia-baneasa-1708589252.jpg

Articole de la același autor

Bărbatul care i-a smuls unui poliţist arma din toc, în timp ce acesta era la spitalul din Băneasa pentru aplanarea unui scandal, a fost arestat preventiv, procurorii spunând că situaţia "a produs o stare de panică şi de pericol pentru persoanele prezente".

Potrivit unui comunicat emis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, la data de 20 februarie, procurorii au formulat propunere privind luarea măsurii arestului preventiv, faţă de inculpatul S.G. în vârstă de 43 ani din comuna Băneasa, judeţul Constanţa, aflat în stare de reţinere, pentru comiterea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, în forma sustragerii armelor sau muniţiilor.

Acesta are calitatea de inculpat şi pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat că, la data de 18.02.2024, orele 22.50, inculpatul S.G., aflându-se în incinta Spitalului Băneasa din jud. Constanţa, Unitatea Primiri Urgenţe, la momentul intervenţiei organelor de poliţie, a sustras, prin smulgere, arma din dotarea agentului de poliţie P.Ş., pe care acesta o purta în toc, încărcată şi asigurată, orientând-o în direcţia în sus, aceasta fiind recuperată în scurt timp de agentul de poliţie, situaţie care a produs o stare de panică şi de pericol pentru persoanele prezente, fiind interpretată drept un gest de ameninţare. Reţinem că intervenţia iniţială a organelor de poliţie a vizat comportamentul necorespunzător al inculpatului şi al persoanelor împreună cu care acesta venise, care perturbau bună desfăşurare a activităţii personalului medical", arată sursa citată.

Conform portalului instanţelor de judecată, instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului.

Acesta a contestat decizia, contestaţia urmând să fie judecată, în cursul zilei de joi, la Tribunalul Constanţa, arată datele de pe portalul instanţelor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4863 secunde