UPDATE - Începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei

226
UPDATE - Începe procesul lui Vlad Pascu, tânărul care a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei - vlad-pascu-1708587520.jpg

Articole de la același autor

Procesul lui Vlad Pascu, tânărul care drogat fiind a lovit mortal cu maşina doi tineri şi a rănit alţi trei, la 2 Mai , în vara anului trecut, a început joi, la Judecătoria Mangalia.

Vlad Pascu este judecat pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.

Procurorii au stabilit că în dimineaţa de 19 august 2023 Vlad Pascu a condus un autoturism în timp ce se afla sub influenţa substanţelor psihoactive, iar la intrarea în localitatea 2 Mai a intrat cu maşina într-un grup de persoane care se deplasa pe marginea drumului. În urma accidentului doi tineri, de 20 ani şi 21 de ani au murit, iar alţi trei tineri au fost răniţi. Vlad Pascu a părăsit locul accidentului şi a fost descoperit de poliţişti în localitatea Vama Veche.

UPDATE - Potrivit antena3, unul dintre avocaţii lui Vlad Pacu ar fi renunţat la proces. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.498 secunde