Ce s-a întâmplat cu bombardierii de la Costinești. Procurorii au finalizat dosarul

604
Ce s-a întâmplat cu bombardierii de la Costinești. Procurorii au finalizat dosarul - scandalagiicostinesti32937200-1704219956.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia au finalizat dosarul scandalului care s-a produs, la jumătatea lunii august, pe o plajă din Costinești, unde mai mulți bărbați violenți, proveniți dintr-un sat brașovean, s-au luat la bătaie cu autoritățile. În cele din urmă, scandalagiii au fost imobilizați de un singur jandarm, fost combatant în Legiunea Străină.


Un grup de tineri proveniți din satul brașovean Colonia Reconstrucția au venit la Costinești, la jumătatea lunii august. Era deja al patrulea an consecutiv când brașovenii veneau acolo și se cazau la aceeași pensiune.


Cunoscuți de către polițiștii brașoveni drept persoane recalcitrante, mai ales la băutură, aceștia nu au făcut excepție nici la mare. După ce au consumat alcool, s-au încăierat cu mai multe persoane apoi au continuat scandalul pe plajă, unde au intrat în conflict cu mai mulți polițiști și un jandarm.


Pentru că, la un moment dat, evenimentele de pe plajă au scăpat de sub control, jandarmul, fost militar în Legiunea Străină, i-a culcat la pământ pe scandalagii, de unul singur.


După ce au fost reținuți pentru 24 de ore, brașovenii au fost lăsați să plece acasă și au fost cercetați, în continuare, sub control judiciar.


Aceștia au fost trimiși în judecată chiar înainte de Crăciun, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar dosarul a intrat pe rolul Judecătoriei Mangalia.


Totodată, în urma incidentului a fost întocmit și un al doilea dosar, deschis împotriva jandarmului de către procurorii militari după ce scandalagiii au depus plângere împotriva acestuia.


Militarul face și obiectul unei cercetări administrative, însă ancheta internă va continua abia după ce instanța se va pronunța definitiv cu privire la posibilele abateri de natură penală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5801 secunde