Greva grefierilor a amânat procesul fostului primar Decebal Făgădău

2188
Greva grefierilor a amânat procesul fostului primar Decebal Făgădău - greva-1702393370.jpg

Articole de la același autor

Magistrații de la Curtea de Apel Constanța au amânat, astăzi, procesul fostului edil al Constanței Decebal Făgădău și al Marcelei Enache, fost secretar al Municipiului Constanţa, în dosarul terenurilor din Portul Tomis.

Potrivit DNA, în cursul anului 2015, Decebal Făgădău și Marcela Enache și-ar fi încălcat atribuțiile de serviciu prevăzute de dispozițiile legale în legătură cu vânzarea a trei terenuri din domeniul privat al municipiului Constanța.

„Prin aceste demersuri inculpații ar fi produs patrimoniului municipiului Constanța un prejudiciu în valoare de 133.688 euro, concomitent cu obținerea unui folos necuvenit pentru cumpărători“, susțin procurorii DNA.

„Amână judecarea cauzei la data de 15.02.2024, față de măsurile de protest adoptate de către sindicatul naţional al grefei judiciare DICASTERIAL și fată de cererea de amânare formulată de către apărătorul intimatului inculpat”, este soluţia judecătorilor pentru termenul ce a avut loc astăzi, 12 decembrie 2023.

Reamintim că, în luna august a anului trecut, magistrații au dispus achitarea lui Decebal Făgădău, acuzat de săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu. Totodată, a fost achitată şi Marcela Enache pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la abuz în serviciu. Cu toate acestea, procurorii DNA au formulat recurs la Curtea de Apel Constanţa. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5415 secunde