Indivizi prinși la furat de cereale în triajul CFR al portului Constanța

235
Vineri după-amiază, oamenii legii de la Serviciul de Poliție Transporturi Maritime (SPTM) Constanța au reușit să prindă în flagrant trei indivizi care au dat atacul, în triajul CFR Port, la vagoanele pline cu cereale.

Oamenii legii de la SPTM Constanța spun că trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 30 de ani, au pătruns în zona de siguranță a triajului CFR Port, prin găurile din gardul care împrejmuiește portul Constanța, de la poarta 5, au intrat în zona în care era garat un tren plin cu cereale pentru SC Chimpex și au tras clapa unui vagon, lăsând să cadă din el aproximativ două tone de porumb boabe. Cei trei au început apoi să încarce cerealele în saci și să le transporte în afara portului, unde urmau să le comercializeze, numai că au intervenit polițiștii și i-au prins în flagrant.

Indivizii sunt cercetați și în alte dosare penale pentru fapte asemănătoare, spun polițiștii. Cercetările continuă, oamenii legii urmând să decidă dacă vor lua pe numele lor măsura reținerii sau urmează să-i cerceteze în stare de libertate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Eveniment : Căruță lovită de tren, la Cobadin
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Eveniment : Incendiu la o garsonieră din Constanța
Pagina a fost generata in 2.2294 secunde