Indivizii care au aruncat în aer un bancomat, în Lumina, trimiși în judecată

209
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a doi bărbați, acuzați că, la sfârșitul lunii februarie, au aruncat în aer un bancomat aflat în incinta unui magazin din comuna Lumina, din care au sustras ulterior peste 65.000 de lei.

Potrivit anchetatorilor, Cătălin N., de 37 de ani, și Gabriel C., de 36 de ani, sunt acuzați că, în noaptea de 25 spre 26 februarie, în jurul orei 2.00, au mers în comuna Lumina, la sediul magazinului aparținând SC LS SRL, l-au spart și ulterior au aruncat în aer ATM-ul aflat pe un perete al unității.

"Prin folosirea de materiale explozive, au provocat distrugeri la aparatul ATM aparținând CEC Bank, iar din cauza deflagrației, magazinul alimentar a suferit prejudicii prin distrugerea mai multor categorii de marfă, a unor obiecte și articole de mobilier din interior, pentru ca, ulterior, autorii să sustragă din ATM două casete cu bani în care se afla suma totală de 65.110 lei, cauzând un prejudiciu în dauna CEC Bank în valoare de 117.721 lei", au precizat anchetatorii.

Oamenii legii au instituit măsuri asiguratorii asupra sumei de 4.827 de lei, în vederea recuperării pagubei produse prin infracțiunile comise.

Reamintim că cei doi bărbați se află, în prezent, în arest preventiv, iar mașina pe care au folosit-o pentru a fugi de la locul faptei a fost recuperată, în luna mai, din lacul Tașaul. Unul dintre suspecți, Cătălin N., era dat în urmărire națională în momentul comiterii faptei, întrucât avea de executat o pedeapsă de patru ani de închisoare, dar și un rest de 943 de zile dintr-o pedeapsă anterioară de opt ani, fiind condamnat pentru mai multe furturi comise în țară și peste hotare. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6589 secunde