Restricții de viteză. Sensul giratoriu de la Lumina, gata până la sfârșitul lui iulie

160
Restricții de viteză. Sensul giratoriu  de la Lumina, gata până la sfârșitul lui iulie - senslumina3-1592928479.jpg

Articole de la același autor

După o perioadă bună - ca să nu spunem ani! - în care locuitorii comunei Lumina au solicitat înființarea unui sens giratoriu la intersecția dintre DN22 și DJ226, autoritățile au demarat lucrările de amenajare.

"A fost predat amplasamentul în data de 22 iunie, în vederea realizării obiectivului și a fost montată semnalizarea rutieră temporară", au transmis reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri.

"Traficul rutier în zonă va fi îngreunat pe toată perioada desfășurării lucrărilor. Îi rog pe toți șoferii să urmeze indicatoarele și indicațiile lucrătorilor sau pe ale polițiștilor care vor fi în zonă pentru a dirija traficul. Le mulțumesc reprezentanților Companiei de Drumuri Naționale, care au început lucrările în termenul promis", a afirmat Ioan Roman, primarul comunei Lumina.

Autoritățile au afirmat că în zonă se va circula dirijat, cu restricție de viteză de 40 km/oră. Termenul limită pentru finalizarea lucrărilor este 31 iulie.

v v v

Reamintim că locuitorii comunei Lumina au semnalat că în intersecția dintre DN 22 și DJ 226 au loc frecvent accidente rutiere, iar necesitatea înființării unui sens giratoriu este cerută de vreme bună. Ba chiar, în toamna lui 2019, în încercarea de a sensibiliza autoritățile, oamenii au organizat și un protest în stradă.

Demersuri pentru realizarea respectivului sens giratoriu s-au făcut încă din 2017. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1698 secunde