Informație de ultimă oră despre copilul care s-a înecat la un ștrand din Deva!

1406
Informație de ultimă oră despre copilul care  s-a înecat la un ștrand din Deva! - img-1545988360.jpg

Articole recomandate

Copilul care intrase în comă profundă după ce s-a înecat într-un ștrand din Deva a fost transportat, joi, cu un elicopter SMURD, la Timișoara. El va fi internat în secția ATI de la Maternitatea Bega și va rămâne sub supraveghere medicală, scrie a1.ro


Medicii au decis să îl transfere pe copilul de șapte ani, care s-a înecat în ștrandul din Deva, cu un elicopter SMURD, la Timișoara. 


El a fost adus, joi, la Timișoara și va fi internat la secția ATI a Maternității Bega, sub supravegherea medicilor, potrivit News.ro. 


Miercuri, copilul intrase în bazinul adânc de 1,6 metri de la ștrandul din Deva alături de un adult, însă acesta l-a scăpat din ochi pentru o clipă. Cum nu știa să înoate, copilul s-a scufundat repede sub apă. În momentul în care a fost scos din bazin, acesta nu mai respira.


Oamenii au sunat imediat la 112 și la fața locului a ajuns o autospecială a Serviciului de Ambulanță, care l-a preluat.


Purtătorul de cuvânt al SAJ Deva, medicul Călin Dumitrescu, a precizat că până la sosirea echipajului manevrele de resuscitare au fost făcute de către angajații complexului, ulterior fiind preluate de către medici.


Copilul fusese internat în comă de gradul patru, pe Secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean Deva.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8825 secunde