INFORMAȚIE ȘOC! Olandezul pedofil a făcut încă o victimă, în România

417
INFORMAȚIE ȘOC! Olandezul pedofil a făcut încă o victimă, în România - criminalolandezfetitasinucis1102-1569480430.jpg

Articole recomandate

Johannes Visscher, criminalul pedofil din Olanda care a omorât-o pe micuța de 11 ani din Dâmbovița, a fost în România, la Iași, în 2016, în perioada în care a fost raportată o infracțiune de natură sexuală asupra unei alte copile. BZI.ro a făcut verificări și a reușit să găsească inclusiv imagini cu olandezul, scrie romaniatv.net


Reporterii BZI.ro au reușit să pună cap la cap fapte și imagini din care reiese că în iunie 2016, olandezul se afla în județul Iași, în zona unde a fost raportată o infracțiune sexuală asupra unei fetițe de 8 ani.


Johannes Visscher a ajuns cu un autoturism marca Skoda în comuna ieșeană Horlești, unde a văzut-o pe micuța de 8 ani, care plecase la magazin, să cumpere pâine și suc. Olandezul ar fi ademenit-o cu o gumă de mestecat,iar copila s-a urcat în mașină, crezând că o va duce acasă.

Olandezul nu a oprit însă acasă la copilă, ci a dus-o pe câmp, unde a luat-o pe în brațe și ar fi mângâiat-o în zonele intime. Copila a început să țipe, iar agresorul, speriat, a pornit mașina și a dus-o pe fetiță acasă. Părinții fetei aflaseră deja ce s-a întamplat, de la o vecină care o văzuse pe micuță urcând în mașina necunoscutului, și au chemat poliția. Până să vină poliția, copila a fost adusă acasă.

Ancheta demarată atunci nu a fost finalizata, iar autorul de negasit.

Reporterii BZI.ro au intrat în posesia unor imagini de pe camerele de supraveghere, care l-au surprins pe olandez în Iași, pe bulevardul Ștefan cel Mare, la câteva ore dupa agresiunea sexuală de la Horlești. Bărbatul a parcat mașina în zona și s-a plimbat câteva minute pe bulevard. A doua zi a plecat cu avionul de la Iași la Viena.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5299 secunde