INFOTRAFIC. Circulație pe ploi torențiale și transport agabaritic pe mai multe artere din Constanța

366
INFOTRAFIC. Circulație pe ploi torențiale și transport agabaritic pe mai multe artere din Constanța - ploi-1634277148.jpg

Articole recomandate

Traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe mai multe artere naționale din cauza vremii nefavorabile sau a unor evenimente rutiere. 


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în multe zone din țară sunt semnalate tronsoane de drumuri naționale și autostrăzi pe care traficul se desfășoară în condiții de ploaie torențială.


”În aceste împrejurări, recomandăm conducătorilor auto să ruleze cu viteză foarte redusă, să nu bruscheze comenzile vehiculului, să nu efectueze depășiri riscante, să semnalizeze schimbarea benzii de circulație, să crească distanța de siguranță între vehicule și să circule cu foarte mare atenție, adoptând o conduită preventivă, pentru a putea evita eventuale accidente rutiere”, se arată într-o comunicare oficială. 


Transport agabaritic


Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 15 octombrie, începând cu ora 10:00, se va desfășura un transport agabaritic, pe traseul Constanta Sud –Agigea- Topraisar-PTF Negru Vodă


Transportul este format dintr-un camion cu lățimea de 5,5 metri.


Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.


Convoiul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj de poliție rutieră.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5988 secunde