Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști

261
Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști - politia2-1610195778.jpg


La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 03.10, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șoseaua Constanței din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 22.15, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus o autoutilitară pe DN 22C, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 23.45, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 44 de ani, care a condus un autoturism pe strada Primăverii din comuna Cobadin, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.


La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism pe strada Baba Novac din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 1,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 




La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 11.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 


La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 02.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 21 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 


La data de 8 ianuarie a.c., în jurul orei 00.45, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac  au identificat un bărbat, de 35 de ani, care a condus un autoturism pe strada Șerban Vodă din comuna Mihai Viteazu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6552 secunde