Înșelăciune cu bijuterii din aur, în numele regelui Cioabă

401
1
Înșelăciune cu bijuterii din aur, în numele regelui Cioabă - inselaciunecubijuteriidinaur-1409850581.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni caută o femeie de etnie romă, care a înșelat o femeie, luându-i podoabele din aur.

Escrocheria s-a petrecut, miercuri după-amiază, în curtea Spitalului Județean Constanța, le-a reclamat victima polițiștilor de la Biroul de Investigații Criminale, de la nivelul Poliției municipiului Constanța. Aceasta le-a povestit că se afla în curtea unității medicale, când a fost acostată de o femeie de etnie romă. Sub pretextul că aceasta vrea să ofere de pomană pentru regele Cioabă, aceasta i-a oferit un lanț și o pereche de cercei din material galben, ce păreau a fi fabricate din aur. Ba mai mult, pe motiv că dorește să vadă cum îi stă femeii cu noile podoabe, a îndemnat-o să le scoată pe cele pe care le purta.

Într-un final, escroaca a afirmat că s-a răzgândit, dar a avut grijă să plece cu bijuteriile veritabile ale victimei, lăsându-i în schimb acesteia falsurile. Polițiștii au demarat o anchetă și o caută pe suspectă, pentru a o trage la răspundere.

Potrivit oamenilor legii, nu este prima dată când este folosită această metodă de înșelăciune în Constanța; în consecință, polițiștii atrag atenția cetățenilor să nu se încreadă în ofertele unor așa ziși binevoitori, care le oferă bijuterii găsite pe stradă sau pe care vor să le dea de pomană, căci riscă să rămână fără bani sau fără podoabele autentice. 

Comentează știrea

Dum!Dum!
5 septembrie 2014
femeie.

Chiar atat de prosta poti fi???

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9915 secunde