Inspectorii RAR, lăsaţi fără cuvinte! Cum s-a prezentat un şofer, cu maşina de servicii funebre! "Ce-ţi mai trebuie siguranţă pentru ultimul drum!"

588
Registrul Auto Român atrage atenţia că improvizaţiile făcute pentru repararea autovehiculelor sunt văzute foarte bine de inspectori, dar nu cu ochi buni! Iar cei care cred că merge şi aşa, se înşală drastic, dar probabil se consolează cu faptul că maşinile lor devin vedete pe reţelele de socializare.

Într-o postare amuzantă pe pagina oficială de Facebook, reprezentanţii RAR au relatat o astfel de situaţie. Reacţiile din comentarii au fost pe măsură!

"Colegii de la RAR Vaslui au avut o strângere de inimă când au văzut specificul vehiculului care a venit pentru redobândirea certificatului de înmatriculare, dar abia ceea ce au constatat sub caroserie i-a îngrozit. Atragem atenția că repararea pragurilor cu spumă și carton nu face parte din metodele acceptate de normele legale în vigoare și nici nu poate oferi garanția că mașina este sigură pentru a fi condusă pe drumurile publice.

P.S. Nu o să ne convingeți că șoferul a trecut accidental peste un tub cu spumă, aflat într-o cutie de carton, iar vehiculul a fost respins.", este postarea Registrului Auto Român.

Şi cum românul găseşte motiv de a zâmbi indiferent de situaţie, comentariile internauţilor sunt de-a dreptul amuzante:

"Ce-ţi mai trebuie siguranţă pentru ultimul drum!!!"

"Nici mortul nu se mai întoarce, dar nici maşina nu va mai circula pe drum"

"Alții mor să se dea o tură cu așa ceva și voi o respingeți"




sursa foto: Registrul Auto Român Oficial


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5999 secunde