Instanța a decis confiscarea a 265.000 de euro de la Mircea Băsescu și Marian Căpățână

195
2
Instanța a decis confiscarea a 265.000 de euro de la Mircea Băsescu și Marian Căpățână - arest-1452242088.jpg

Articole recomandate

Tribunalul Constanța a decis, azi, odată cu condamnarea lui Mircea Băsescu și a lui Marian Căpățână la închisoare cu executare, confiscarea de la cei doi inculpați a sumei de 265.000 de euro și menținerea măsurii sechestrului instituit pe bunurile imobile și mobile ale acestora.




Comentează știrea

Baspunar
8 ianuarie 2016
Nimeni nu este mai presus de lege.

Nimeni nu este mai presus de lege. Încet-încet, se strânge lațul în jurul "Bătrânei codoașă", Șantaj Băsescu și acoliții săi. Încep să iasă la iveală fapte că Șantaj Băsescu a patronat un sistem de corupție fără precedent în România. Sper să scăpăm de magistrații băsiști, cumpărați cu funcții și previlegii de Șantaj Băsescu și Monica Macovei, care au acționat în sprijinul regimului "Bătrânei codoașă", T. Băsescu, care se declara "cel mai informat om din stat. El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Magistraților ciomăgari băsiștii, Vasilică Danileț, Oana Hăineală, Alina Ghica, Daniel Morar, Augustin Zegrean, ș.a.m.d., cumpărați cu funcții și previlegii de Șantaj Băsescu și Monica Macovei, le doresc, vorba lui V.C. Tudor,: "să-i muște muște cancerul de fund". Cine-i mai crede pe Șantaj Băsescu și acoliții săi, ori e prost, ori nu gândește!

contribuabil
8 ianuarie 2016
justitia se misca in sfarsit

PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. roxanamariadan is typing... roxanamariadan: Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( șaiprezece) ani închisoare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0114 secunde