O nouă amânare în cazul lui Mircea Băsescu

177
1
O nouă amânare în cazul lui Mircea Băsescu - basescu-1451927034.jpg

Articole recomandate

Mircea Băsescu și Marian Căpățână urmau să afle, ieri, sentința în procesul care se află pe rolul Tribunalului Constanța. Cei doi sunt acuzați de trafic de influență, respectiv complicitate la această infracțiune. Magistrații au decis să amâne pronunțarea până vineri.

Astfel, fratele fostului președinte Traian Băsescu și Marian Căpățână vor mai aștepta câteva zile până vor afla ce se va întâmpla cu viitorul lor. Decizia luată de magistrații Tribunalului Constanța nu va fi definitivă. Ultimul termen al procesului a fost în luna decembrie a anului trecut.

Mircea Băsescu este acuzat că, în 2012, a primit de la familia lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, sute de mii de euro. Banii erau pentru ca acesta să scape de închisoare. Intermediarul mitei ar fi fost Căpățână. 

Comentează știrea

Baspunar
6 ianuarie 2016
Regim Băsescu

Dupa 10 ani de regim toxic Șantaj Băsescu și gagica lui Nuți Udrea, secondati de Boc - Macovei - Anastase - Videanu- Berceanu, le doresc, susținatorilor si simpatizanților băsiști care au acționat în sprijinul regimului "Bătrânei codoașă", vorba lui V.C. Tudor,: "să-i muște muște cancerul de fund". El, care se dădea campionul luptei anticorupție, era în poziția de capo di tutti capi. Cine-i mai crede pe băsiști ori e prost, ori nu gândește!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9069 secunde